Voorzieningen en extra’s voor vrijwilligers

Als vrijwilliger van Zorggroep Sint Maarten krijg je niet alleen ontzettend veel voldoening en waardering, we zorgen er ook voor dat je in een prettige en veilige omgeving jouw bijdrage kan leveren. De vrijwilligerscoördinatoren op locaties zorgen ervoor dat je op de juiste plek je talenten en kwaliteiten kunt inzetten en professionele begeleiding krijgt. Daarnaast kun je rekenen op diverse voorzieningen.

Professionele begeleiding

Als vrijwilliger is het belangrijk dat je je werk in een veilige en prettige omgeving kunt uitvoeren. Zorggroep Sint Maarten vindt dit ook belangrijk en beschikt daarom op iedere locatie over een vrijwilligerscoördinator. Deze vrijwilligerscoördinator zorgt ervoor dat jouw talenten en kwaliteiten perfect tot hun recht komen op de locatie van jouw voorkeur. Hij of zij ondersteunt je, zorgt voor professionele begeleiding en beantwoordt al je vragen op het gebied van vrijwilligerswerk bij Zorggroep Sint Maarten.

Verzekeringen

Voor al onze vrijwilligers hebben we de volgende verzekeringen afgesloten

  • WA-verzekering
  • Ongevallenverzekering
  • Ongevallen inzittenden-verzekering
  • Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering inzake bestuurders van motorrijtuigen

Collectieve ziektekostenverzekering

Als vrijwilliger van Zorggroep Sint Maarten kun je deelnemen aan collectieve zorgverzekeringen die we speciaal voor vrijwilligers hebben afgesloten. Bekijk het overzicht van deelnemende verzekeraars om meteen te vergelijken.

Scholing en deskundigheidsbevordering

Bij Zorggroep Sint Maarten vinden we het belangrijk dat we kwaliteit en talent op de juiste plek inzetten. Hiervoor is een professionele samenwerking tussen medewerkers en vrijwilligers essentieel. We zorgen dan ook voor goede professionele begeleiding, delen regelmatig informatie over de organisatie en de werkzaamheden en zorgen ervoor dat jouw kennis en vaardigheden zo optimaal mogelijk worden benut en waar nodig verder worden ontplooid.

Vrijwilligers bedankdag en kerstattentie

Om onze waardering voor de inzet en liefde van onze vrijwilligers te benadrukken, verzorgt iedere locatie van Zorggroep Sint Maarten jaarlijks een speciale vrijwilliger bedankdag of –avond. Daarnaast ontvangt iedere vrijwilliger een kerstattentie en staan we uitvoerig stil bij jubilea, ziekte of afscheid van onze vrijwilligers.

Vrijwilliger worden?

Wil jij graag vrijwilliger worden bij een of meerdere van de locaties van Zorggroep Sint Maarten? Meld je dan vandaag nog aan.